Хектор Трейдър

 

Моето име е Александър Георгиев, по-известен като "Хектор" в търговските кръгове.
Започнах дейността си през 2010г., след като един приятел ми сподели, че залага на футболни срещи и печели пари за 15 минути, независимо от крайният резултат.
След проявения интерес разбрах, че става дума за Betfair, който не е добре познат в България - отворих сметка и започнах да тествам стратегията му. Помислих си сега единствено трябва да науча как работят числата и готово, но нещата никога не са толкова прости.

До 2014г. търгувах на пълни обороти. Пробвах какви ли не стратегии "на живо" и всякакви типстъри (платени и безплатни), но стигнах до извода, че никъде не мога да намеря точно това което ме интересува. Така започнах да изучавам графиките при футболната търговия докато не намерих модели на движения които лесно могат да се прогнозират с помоща на технически анализ.

Надявам се, че ще се присъедините към мен в последното ми приключение "HGTraders" и с нетърпение очакваме една много успешна година.

Графа Трейдър

 

Здравейте, не ме познавате (все още!), Моето име е Станислав Александров и съм в онлайн търговията от 2010г. насам. От тогава трябва да съм купил дузина или повече електронни книги посветени на системи за залагания, инвестирайки не малки суми в така наречените "типстъри" които са обещавали фантастична възвръщаемост от залагания на конни надбягвания и други спортни залагания.

Истината е, че повечето от е-книгите и системи които купих се оказаха неуспешни, тъй като не се реализираха очакванията ми или обещаните резултати.

Моят основен търговски фокус сега е на конните надбягвания, където се търгува преди началото на гонката, използвайки софтуерът Geeks Toy.

Най-добрата инвестиция срещу инфлацията е да подобрите собствения си капацитет да печелите, собствените си умения. Ако подобрите уменията си, не могат да ги обложат с данък или да ви ги вземат.

Уорън Бъфет