Търговията на футбол Pre-Match наистина трябва да бъде основният фокус на търговия в Betfair. От всички имейли и съобщения които получавам от хора опитващи се да търгуват преди мача съм забелязал някои често допускани грешки които съм изброил тук.

 • 1) Не се подбират правилните мачове
  • Най-добрите мачове за търговия преди мача обикновено са тези които ще бъдат излъчвани вечерта по телевизията. Това е така защото можете да бъдете сигурни, че тези мачове ще привлекат интерес, което също така означава привличане на пари. Това са парите от които се движат пазарите. Трябва първо да се обърне внимание на големите състезания с повече пари, а след това по-малките. Това не означава, че трябва да се избягват другите мачове, просто когато има по-малко внимание върху коефициентите на един мач те могат да се държат нестабилно и да има неочаквани движения срещу вас. Първоначално трябва да се придържаме към големите мачове. Аз обикновено търувам само мачовете с обем на пазара минимум 50 000-80 000€ сутрин или по обед и коефициент от 1.70 до 2.80, тъй като те са достатъчно ликвидни и се очаква да има по големи и предвидими движения.
 • 2) Излизането твърде рано
  • Това наистина е най-голямата грешка която всички нови футболни търговци правят. Често срещан сценарий е да влязат в търговията сутринта и от ранния следобед да са направили няколко пункта печалба бързайки веднага да я приберат от страх, че коефициента може да се обърне и те да загубят, така в крайна сметка те имат много по-малка печалба от тази която биха прибрали 15 минути преди началото на стещата. Само ще се ядосвате на себе си когато видите, че цената отива още по-далеч и много по-голямата печалба е пропусната. Трябва да се опитате да останете в търговията преди мача колкото е възможно повече. Много новаци ще видят печалба и ще гледат да се махнат от пазара, което е грешна психология. Всъщност ще откриете, че начинаещите трейдъри излизат когато трябва да останат, но остават когато трябва да излязат от пазара.
 • 3) Очакват се огромни движения
  • Винаги започвам да се смея когато прочета как някои от начинаещите търговци казват, че търговията преди мач е безсмислена "Колко може да се направи само 5-10 пункта на търговията?". Вярно е, че средната печалба вероятно ще бъде 5-10 пункта, но това може да бъде доста значително ако имате в смеката си 1,000€ което означава, че ще направите по 6€ за всеки един пункт. Тъй като тази търговия се извършва Pre-Match това означава, че не е нужно да се притеснявате за гол който да изпрати коефициента драстично по грешен начин. Това означава, че лесно може да използвате цялата си банка на един пазар ако пожелаете, тъй като ще бъде активна на пазара само през деня и освен ако не търгувате други спортове няма да се нуждаете от парите които сте затворили за определеното време. Всеки ЩЕ попадне на огромните движения от 20 или дори 40 пункта обаче те не трябва да се очакват всеки ден. Търговия Pre-Match включва чести малки печалби, които се натрупват до хубава сума в края на месеца.
  • Aко се интересувате да научите повече за това как да търгувате футбол Pre-Match тогава няма по-добър момент, за да ви ангажирам с Тайната на графиките - ТА, натиснете тук!